Red Star idag:D<3

Hej hej! Va ju i skolan idag  det va svårt att jobba på lektionerna för att några satt o prata o satte på musik, det gick inte såbra att tänka då. Efter skolan blev jag hämtad av mormor o morfar vi åkte till Norrköping och hämtade mina ilägg. Sen skjutsa de mig till stallet. Star skötte sig bra i stallet och i hagen han va ganska gosig o nafsade inte:D Jag red på ridbanan. Det gick bra i början jag fick honom att gå på tygeln ibland i både skritt och trav. Kerstin kom och satte på nåt rep från bettringarna till sadeljorden (jag vet inte vad det va) så att han inte kunde dra upp huvudet lika högt. Det gick ett tag sen blev han konstig i övergångarna mellen skritt och trav. När det gick över så galopperade vi det är ganska svårt att hålla kvar honom i galoppen så när vi hade klarat ett helt varv på volten fick han massa beröm o sen skritta på lång tygel. Hejdå! :)

Utkast: Aug. 30, 2010

Hej! Vi tog skolkort idag i skolan hoppas det blev bra. Julia va sjuk så Kristin och jag va själva på rasterna. Vi tänkte att hon skulle följa med mig hem efter skolan. Det va svårt att få tag på hennes mamma men sen när hon svara så sa hon att kristin inte fick följa med mig hem. :( Vi får se om det kanske går på fredag så kan vi rida Star :D Nu ska jag gå och lägga mig godnatt!<3
Fina Star


HEJ HEJ:D

 Hej! Igår var jag och Linnea i Finspång och såg en uppvisning i western ridning, det va jätte kul!
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har städat lite i mitt rum o satt upp twilight bilder på en vägg. Nu ska jag fika hejdå så länge!<3 kram Frida :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0